De 5 meestgestelde vragen

11 maart 2016 Reacties (4) Views: 2926 Over U-OV

Over U-OV

U-OV verzorgt sinds eind 2013 het openbaar vervoer in Utrecht. U-OV staat voor openbaar vervoer van een hoge kwaliteit met een focus op gastvrijheid en duurzaamheid. Als organisatie is U-OV altijd bezig om te kijken hoe het openbaar vervoer beter, vriendelijker en aantrekkelijker kan.

Met het project “Wat zit hier achter?” biedt U-OV een kijkje achter de schermen om te laten zien wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van het openbaar vervoer. Door reizigersvragen centraal te zetten, hoopt U-OV antwoord te geven op vragen waar reizigers mee zitten en nog meer te leren over de wensen en behoeftes van reizigers om uiteindelijk het openbaar vervoer steeds beter te maken.

Deel dit bericht via social media

4 reacties op Over U-OV

 1. jeroen spruijt schreef:

  ik vind dat de chafeur van de u-ov best goede morgen mag zeggen tegen de passassiers. als het nog vroeg is kan ik het wel voor stellen want dan zijn ze nog niet helemaal wakker.

 2. jeroen spruijt schreef:

  waarom zeggen de bus chafeurs geen gedag of goede morgen tegen de passareers.

 3. jeroen spruijt schreef:

  waneer begint de zomerdienst regeling weer.en gaater veranderingen komen in de bus regeling in utrecht.

  • U-OV schreef:

   Hoi Jeroen, vanaf 1 juli gaat de zomerdienstregeling beginnen. Je kunt alvast het vervoerplan lezen (samenvatting in het begin) om te zien wat er gaat veranderen. Binnenkort zullen we ook meer informatie op onze website http://www.u-ov.info gaan plaatsen! Het vervoerplan vind je via deze link. Hartelijke groet, U-OV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *